Какъв вид храна е най-добре? Домакинът?

Какъв вид храна е най-добре? Домакинът?

Грах е най-известен зеленчуци Френска кухня – твърде малко в чинията и твърде много на сметка По-специално, от своя страна, интересна глава, че в някои страни се яде, че по някои специалности, а за други табу. Французите ядат пай, и хайвер на охлюви. В Тайланд, изпояде метафората за омагьосания яйца, пържени във Венецуела tarantule. В югоизточна Азия използват всички видове насекоми, които отиват, майстори на сребро дръжка, или на плажа на земята, казва “Сахер”.

Научни изследвания и епидемиологични изследвания са показали, диета, богата на mononezasičnim и омега-3 мазнини намалява значително риска от затлъстяване, рак, диабет, сърдечни заболявания и когнитивните способности. Основните предимства и недостатъци на това дете В книгата ще откриете как ядат космонавтите в космоса, което допринася.

Формата на храна

Формата на храна

В Африка ядат термити и гъсеници, червеи в Мексико, skakavce и popečke от komarčevih jajašaca, в Южна Африка, гъсеници на пеперуди, Мадагаскар žohare в mravlje Колумбия Кралицата. Японски автомобил Хирохито хареса фигура posutoj ličinkama Оса, тибетците, като на пчелните ларви, китайците ларви на копринени буби.

Японците ядат пържени daždevnjake, виетнамски vrapce на скара, канадци и португалски кубински панировка печена треска езика и Индонезия, пушени прилепи. Виетнамски zmijsku пият кръв и да ядат zmijsku žuć, англичани желе от чушки и гости на красивия ни изглежда странно hladetina, мас-fileki, мозъка, млечен прасе и задушени зеленчуци от мариновано цвекло. В противен случай, основна съставка в супа, че археолозите все още не са открили от около 6000 гр. пр. Н. д. е nilskokonjetina.

И така нататък до безкрайност. В книгата ще намерите цитати баща новата френска кухня, пол Bocusea, че говори за “новата френска кухня, като цяло, означава твърде малко в чинията и твърде много на сметка, а в това, че френските адвокати и политици, epikura и gastronoma Жан Anthelmea Brilla-Hihoforex, че “масата е единственото място, където човек никога не домогался в рамките на първия час.” Ами с книгата ‘трохи за ядене’, няма да скучаете нито за един миг.

Този тип диета, някои от тях се считат за здрави, колкото можете да ядете. Paleo диета действа на принципа “ако това не нашите предци са яли, не сме”. Тя има специален достъп, който се грижи за хранителни вещества, които са въведени, за да останат силни, здрави и енергични. Изследвания в областта на биологията,

Препоръки от доволни клиенти

Препоръки от доволни клиенти

Болест на Паркинсон , Болест на Алцхаймер, депресия и безплодие. Какви храни включва избягване на палео хранене В paleo диета е добре, че можете да ядете плодове, зеленчуци, месо, риба, семена и полезни мазнини. Трябва да се избягват млечни продукти, зърнени култури, сложни продукти, захар, бобови култури, нишесте и алкохол.

Месо и животински източници За това, че вашата диета, чрез включване в нея на истинската paleo диета, на първо място, трябва да се постави на широка гама от хранителни продукти от животински произход. Не е необходимо да се избягват тлъстите части на месото, а също и тези, които в противен случай не се използват в обичайната диета.

Често zanemarivani част от диета са органично месо, кости и други източници на колаген, който може да бъде намерена в месото на животните. Ако вашата цел е да paleo диета за загуба на тегло протеини можете да получите от месо, ще биохимията, офталмология, дерматология и много други области показват, че съвременният дажба изобилства с гурме храна, мазнини и захар произхода на създаване на дегенеративни заболявания като затлъстяване, рак, диабет, сърдечни заболявания

Плодовете и зеленчуците са богати на антиоксиданти, витамини, минерали и fitonutrijenima, който показа, че да намалите риска от развитие на много , ви накара да седне и здравословно ще отслабнете. Плодове и зеленчуци дегенеративни заболявания, включително рак, диабет и неврологични спад. По този начин, можете да получите здравословни мазнини от ядки, различни семена, авокадо, зехтин и риба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*