Точно как да се организира ястия ?


Начин на приготвяне на храна на голям брой посетители, за събитие, като сватба, прием, коктейл или конференция-това е ястия реална бойна трудност, която изисква творческо мислене и дипломация. Искате ли да отговарят? Използването на тези идеи.

dishes

Добра среща с потребителя структура на успеха
Да се подготвим за срещата. За да поддържа списък от въпроси, за да се уверите, че нищо не е забравено. Стандартната информация, която трябва да придобие това: брой посетители, тяхната възраст, както и пол, характер на събитието, на място, което, разбира се, ще се извършва в срок, а също така и, очевидно, да харчите план. Питам, може ли клиентът научава нещо за евентуална алергична реакция или непоносимост към храна в курорта. Ако няма такава информация, да се открие, ако той иска просто за всеки случай, за да се готви някои рецепти jarskie или глутен.

Правилно определят избора на ястия

Ако в менюто си, за да угоди на клиента и неговите потребители и ще донесе на съответната печалба, трябва да направи не само ястия на базата на интересен, но обикновено са много скъпи продукти, но и по-скъпи ястия, на които може да се направи много повече. Затова винаги правете 10-15 гости готвят комплекти в една и съща скорост. Не позволявайте на клиента да избере между специфичните храненията. Ако той се грижи за всякакъв вид определено ястие, за да му покаже комплект, който съдържа му.

dishes

Само в този случай, имате възможност доста бързо да стигнем до решение ценно и за двете страни. Ако сте разбрали, че не могат да отговорят на очакванията на клиентите в бюджетен план, който по-рано се твърдеше, не казвам “това е твърде скъпо”. Интернет и други по-скъпи комплекти, които са по-близо до неговите възгледи.

ъздаване на меню, имайте в предвид, че не всички ястия са подходящи за всеки тип повод ограничения, особено на шведска маса, тъй като, например, паста трябва да е ал денте определени, а също и да ги оставите в притурката ще остане топло за да се справим. За да видите ястия, които са подходящи за всяко парти.

Отидете целенасочено за подготовка на празника

dishes3

Дълго възпитанието трябва да започне с аперитив и закуска. Ако се готви сватба, по време на което храната трябва да бъде принесен чрез сервитьорка за таблици, а също така се предлага закуска на “шведска маса”, за да постави клиента в оригиналния даване на ястия на котлон, особено ако не разполагате с много готвачи. За да промените реда, както и се поставя на първо място в серванте се развива опасност, че е гладен посетителите много бързо тя ще падне, и вие, разбира се, не са имали време да се възстанови. Добра стратегия е също и да се даде на всички потребители в началото на едни и същи рецепти. Стюард, който ги донесе, аз трябва да задам следващ избор от ястия от меню. В днешно време, поради факта, че ви е необходима, за да се разбере колко хора ще бъдат в бъдеще на храни, като риба, а също и колко месо.

Не забравяйте, че храната при избора на храна на функция, а също така са част от “шведска маса”, трябва непрекъснато да бъдат идентифицирани, за да се гарантира, че всеки е наясно. Поетични форми, като например “Градова облак ujarzmiona лъчи на залязващото слънце” – това е претенциозно, а и антики. Я по-добре да се създаде, например, “пържола от аржентина на говеждо месо, определени с аспержи, сос холандес и запечени картофи”. Готвачи могат също първоначално информира гостите за тази функция, която за тях приготвил.

Ако не разполагате с достатъчно голям рецепта, го смятат за отдаване под наем. Това е добър вариант, ако не сте твърде често значителни поводи. Някакъв резултат, със сигурност, също така предлага разнообразие от рецепти, като десерти и закуски, чинии от точно същия тип (ще има достатъчно време, за да се измие).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*