Хранене храните, които трябва да знаете?

Хранене храните, които трябва да знаете?

Недостатъци на paleo диета, експерти обяви в списание “Нейчър”, списание за Хранене и диабет. След проведено изследване с две групи мишки с наднормено тегло, които са имали симптоми на диабет, дойдоха резултати, които те показват като paleo диета не може да бъде най-добрият избор. Смята се, че всеки човек, който има диабет и високо ниво на захар в кръвта и в групата на rizičnoj с диета, защото

Paleo диета включва малко въглехидрати и много мазнини. Точно за тази група е особено опасно. Изследванията показват, че този вид на увеличаване на kilogrami храна и той работи много бързо, което също води до високо кръвно налягане, риска от тревожност и депресия и проблеми с костите. За някой, който вече pretio, тази диета също може да подобри нивото на кръвната захар и инсулин, и такива хора са по-предразположени към диабет.

Предимства на хранене на храна

Предимства на хранене на храна

“Paleo-това не е поредната “нова” диета, това е първата и оригинална диета на човешката раса и проучвания показват силна връзка между новата индустриална рафинирани храни и нови изкуствени болести. Така че, връщайки се към справочник на храна, към която сме генетично стаи, а също така да се избягват месни продукти и токсични индустриални химикали, е неизбежно за всеки, който иска да поддържа добро здраве.”, каза nutricionistica Анита навес.

Тези групи хора трябва да бъдат особено бдителни Хората, които страдат от някои автоимунни заболявания, прием на лекарства за лечение на хронични заболявания или страдащи от целиакия, трябва да бъдат особено бдителни, за да се освободи paleo диета. Paleo диета в никакъв случай не трябва да се използва при деца, а само на възрастни.

За повечето хора, фактът, че Paleo диета дава най-добрите резултати-това е всичко, от което имат нужда. Супериорна на липидите в кръвта, загуба на тегло и намаляване на болката от болести autoimununih, е достатъчно доказателство. Ако имате някакви лекарства за лечение на хронични заболявания, все още със a същите дози. В тази диета се смята, че има храна, която е в конфликт с нашето здраве – зърнени, бобови и млечни продукти.

Мнения на клиенти

Мнения на клиенти

Много антрополози вярват, че човешките индивиди са достигнали пика на физическото развитие от гледна точка на мускулите, здравината на костите, до 10 000 години, като по този начин директно върху развитието на селското стопанство, когато хората са на диета, са започнали да отглеждат зърно. Възможно е също така да се подобри здравето на организма увеличен прием на витамини, минерали и антиоксиданти.

Ако тялото е отслабнало, като някакво автоимунно заболяване, paleo диета няма да бъде достатъчно, за да възстановите сили и енергия. В този случай, има такава диета се нарича аутоиммунный протокол (съкратено ПДИ) и трябва да бъде направено в рамките на 30 дни, след това постепенно въвеждане на храни и гледайте реакцията.

Ако подозирате или знаете, че имате цьолиакия, т.е. чувствителност на имунната система към глутен, добър поглед върху това, че храната е била добра за вас. В Следствие на реакцията на глутен-това е възпаление на тънките черва, което води до нарушаване на усвояването на хранителни вещества и симптоми в множество отдалечени органи, за които правилното хранене в този случай най-важният фактор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*